DESPRE NOI

Produsele noastre sunt cunoscute de peste 30 de ani in Statiunea Baile Olanesti, Statiunea Baile Govora si in Rm. Valcea, sub denumirea Producator Apicol JARNEA TITU, avand o vasta experienta in apicultura.

Gama noastra de suplimente alimentare a fost conceputa de acesta si a primit avizul Ministerului Sanatatii pentru producere si comercializare inca din 1995, pe numele producatorului Jarnea Titu.

Produsele noastre sunt 100% naturale, nu contin conservanti, furnizorii nostri sunt apicultori atent selectionati, exclusiv din Romania.

Traditie

Produsele stupului s-au inscris de la inceputul preistoriei in randul elementelor naturale folosite pentru completarea si ameliorarea hranei si apoi pentru combaterea si prevenirea durerii si a suferintelor omului, avand diverse proprietati terapeutice.

Infiintata in 2003 si avand acumulata experienta apiculturii, SC JAJIN SRL este a treia generatie care se ocupa de producerea si comercializarea in magazinele de profil a acestor produse, din preocuparea pentru un stil de viata sanatos si din dorinta de a ajunge la dvs, clientii nostri, cu produse apicole naturale, de calitate.

Astfel, beneficiind de experienta noastra, dar si de satisfactia clientilor nostri, va oferim o gama diversificata de suplimente alimentare, miere, polen si creme cosmetice, concepute pentru sporirea sanatatii dvs.

Garantia Calitatii

Fiind preocupati in a va oferi produse de calitate in conformitate cu standardele in vigoare si cu legislatia europeana, SC JAJIN SRL este autorizata de catre ANSVSA pentru schimburi intracomunitare cu produse apicole, cu nr. de autorizare H-69.

De asemenea, avem implementat Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului ( HACCP) si Certificarea Sistemului de Management al Calitatii ISO 22000:2005 .
Societatea noastra se supune controalelor oficiale efectuate periodic pentru a asigura verificarea conformitatii cu legislatia europeana in vigoare privind produsele alimentare.

De asemenea, gama noastra de suplimente alimentare este avizata pentru comercializare de catre Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti.

Pentru a sustine apicultura din Romania si comercializarea alimentelor romanesti, furnizorii nostri sunt atent selectionati, exclusiv din Romania, acestia fiind inregistrati sanitar- veterinar, conform legislatiei.